Elektriciteit aanleggen in uw nieuwbouw?

Onze elektriciteitsbehoefte is de laatste decennia gegroeid. Niet alleen voor de veiligheid en conformiteit met de regelgeving tegenwoordig, door de toepassing van domotica zorgt het ook voor uw gemak. Op zoek naar een elektricien die in uw nieuwbouw woning woning de elektriciteitswerken voor zijn rekening kan nemen? Dan bent u bij ay-elektriciens op het juiste adres.

  • Het plaatsen van alle elektriciteitsleidingen
  • Het plaatsen van netwerkbekabeling
  • Installatie van domotica
  • Plaatsen van videofoon, parlofoon
  • Verbinden en aansluiten van kabels van verschillende aard
  • Plaatsen van diverse beveiligingssystemen
Vraag onze service aan

Een elektricien nodig? 
+32(0)488 46 79 55

Zoekt u een partner voor het plaatsen van verlichting, elektriciteit, of domotica voor jullie project? Nieuwbouw woning of appartement? U zoekt een elektricien die u ook advies geeft en waarop u kan vertrouwen! Dan is Ay-elektriciens het elektricien bedrijf waarop u kan vertrouwen. 

Checklist

bij Nieuwbouw

l

Tijdelijke elektriciteitsaansluiting

Vraag je tijdelijke elektriciteitsaansluiting aan voor de start van de bouwwerken. 

l

Elektriciteit voorziening rond het huis

Houd rekening met de elektriciteitsvoorzieningen  rond het huis. Denk daarbij aan, verlichting op oprit, tuinverlichting, tuinhuis, terras, zwembad,….

l

Elektriciteitsvoorzieningen in huis

Denk na over je elektriciteitsvoorzieningen in huis. Utp bekabeling voor internet gebruik, heb je voldoende stopcontacten voorzien, er moeten ook altijd vrije stopcontacten zijn voor je stofzuiger. Heb je een multimedia systeem waarvoor bekabeling dient voorzien te worden? Meer en meer woningen worden voorzien van een alarmsysteem. 

l

Energievoorziening

Via welke manier ga je in je  energiebehoefte voorzien. Zonnepanelen, warmtepomp, airco. Hiervoor dienen de nodige aansluitingen te voorzien worden. 

Adres

Ridderstraat 26

3630 Maasmechelen

Gsm

+32(0)488/467955